bagietka lub ciabatta
1 szklanka młodego bobu (ugotowanego i obranego)
2 łyżki oliwy z oliwek
4 plastry boczku (może być pancetta)
garść świeżej mięty
Bagietkę pokroić i opiec w piekarniku lub tosterze. Boczek pokroić w plastry i przesmażyć na patelni, dodać bób i chwilę razem smażyć. Grzanki polać oliwą, dodać na wierzch bób z boczkiem i posiekaną miętę.
1 szklanka młodego bobu (ugotowanego i obranego)
2 łyżki oliwy z oliwek
4 plastry boczku (może być pancetta)
garść świeżej mięty
Bagietkę pokroić i opiec w piekarniku lub tosterze. Boczek pokroić w plastry i przesmażyć na patelni, dodać bób i chwilę razem smażyć. Grzanki polać oliwą, dodać na wierzch bób z boczkiem i posiekaną miętę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz